Een gezond bedrijf investeert op tijd in haar mensen. Wat heeft jouw organisatie nodig?

 

NieuwPerspectief ontwerpt op maat gesneden opleidingen/trainingen gericht op een verbetering van de samenwerking, communicatie en het versterken van (persoonlijk) leiderschap/eigenaarschap. Tevens bieden wij diverse open opleidingen aan, die ook als incompany variant gegeven kunnen worden.

Wij hebben de afgelopen jaren met succes verschillende incompany trainingen gegeven en inhouse programma's begeleid. Zoals Verbindend Leiderschap, Flow in Samenwerken, Open Communicatie, Training Feedback en Feedforward. Al deze programma's zijn op maat ontwikkeld en toegespitst op de behoeften en wensen van de organisatie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om ook de open opleidingen Coachvaardigheden en Teams Coachen af te nemen als training binnen de eigen organisatie.
Alle programma's worden op maat gemaakt en komen tot stand in nauw overleg met de opdrachtgever. De lengte varieert van een ééndaagse training tot een traject van 6 maanden. Het aantal deelnemers varieert van 10 tot maximaal 100 deelnemers. Bij trainingen van meer dan 15 deelnemers wordt in subgroepen gewerkt of met deelname van meerdere coaches/trainers.
Incompany opdrachten gaan steeds vaker over het vormgeven van een professionaliserings traject. Deze zijn niet gekoppeld aan een specifiek thema of onderwerp, maar richten zich op de versterking van de vaardigheden en attitude van de professionals. Bijvoorbeeld een HR afdeling die zich wil ontwikkelen tot een strategische businesspartner binnen de organisatie of een interne pool van coaches die zich wil ontwikkelen tot teamtrainers. Het bijzondere aan deze trajecten is dat de deelnemers aan de slag gaan met hun eigen ontwikkeling en tegelijk leren werken met tools die zij kunnen toepassen in hun eigen praktijk. Dat is dubbel winst.
Vraag coaching aan

  Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Contactgegevens

  Naam *

  Emailadres *

  Telefoonnummer *

  Bedrijfsgegevens

  Bedrijfsnaam

  Afdeling

  Plaats

  Aanvraag

  Wat wil je aanvragen?

  Heb je opmerkingen of andere info die je hier wilt toevoegen t.b.v. het kennismakingsgesprek?