Coaching is een effectief middel om tot persoonlijke groei en ontwikkeling te komen, wat vast zit los te maken, wat verborgen is naar boven te halen, waar je bang voor bent in de ogen te kijken, waar je weg van wilt naar toe te gaan en wat onbewust is bewust te maken.
De oplossing voor veel vraagstukken op het gebied van samenwerken en persoonlijke effectiviteit is vaak niet harder werken, maar veel meer om de juiste focus en perspectief te kiezen, los te laten wat niet van jou is, de dingen te doen die bij jouw kwaliteiten en talenten passen, die je energie en plezier geven en je daardoor succesvol maken. Zo bereik je meer met minder.

Eigenaarschap & Verantwoordelijkheid

Wat erop je weg komt, heb je niet altijd in de hand, maar wel hoe je daarmee omgaat. Vaak wijzen we naar de ander, maar de ander kan je niet veranderen, de enige sleutel ligt bij jezelf.

Coaching werkt alleen als jijzelf hierop eigenaarschap neemt: ben je bereid om in de spiegel te kijken? Reflectie en het nemen van eigenaarschap is cruciaal. Het gaat niet over goed of fout, maar wel over het vergroten van ons bewustzijn en de wens om te willen leren en te groeien. Keuzes te maken die hierop aansluiten en hiervoor ook verantwoordelijkheid te nemen en de consequenties te dragen.

Neem contact op

Wil je meer informatie over een opleiding, een kennismakingsgesprek aanvragen voor coaching of iets anders weten? Stel je vraag en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

  Soorten Coaching

  Team Coaching

  Is de energie uit het team? Gaat de samenwerking stroef? Zit er ruis op de communicatie? Is er behoefte aan meer verbondenheid, een echte teamspirit of betere resultaten?

  Klik hier voor meer informatie

  Incompany Coaching

  Op maat gesneden opleidingen, gericht op verbetering van de samenwerking, communicatie en het versterken van (persoonlijk) leiderschap/eigenaarschap.

  Klik hier voor meer informatie

  Personal Coaching

  Kom je niet goed uit de verf? Mis je inspiratie? Loop je ergens vast in het werk? Wil je een extra boost geven aan jouw talenten, leiderschap en professionele ontwikkeling?

  Klik hier voor meer informatie