NieuwPerspectief kenmerkt zich door coachend opleiden, interactief, met veel nadruk op het toepassen en het zelf ervaren. Het gaat niet over klassiek doceren en sec kennis overbrengen. Alle opleidingen kenmerken zich door een mix van stukjes theorie en de toepassing daarvan in de eigen werkcontext. Juist de toepassing, de ervaring, het voelen en de interactie in het hier-en-nu staan centraal.

NieuwPerspectief  past bij mensen die willen werken aan de eigen ontwikkeling, het versterken van hun zelflerend vermogen, ook in teamverband. Hoe meer je te weten komt over jezelf, jouw eigen ijsberg en handleiding, hoe beter je kan scheiden wat van jou is en wat van de ander. Dan wordt samenwerken een stuk eenvoudiger en leuker. Het geeft plezier, ruimte en vrijheid en maakt mensen en teams succesvol.

Uitwisseling van perspectief

De open opleidingen van NieuwPerspectief kenmerken zich door een bijzondere mix van deelnemers. Zij zijn werkzaam in verschillende functies en afkomstig  uit verschillende organisaties/branches.  Profit, non-profit en het bedrijfsleven. Zo krijgt men tijdens de training ook een kijkje in de keuken van de verschillende deelnemers en hun achtergronden. Het werkt verfrissend, relativeert en verheldert. Deze uitwisseling van perspectieven geeft het leereffect een extra boost.

 

Agenda

Opleidingen van NieuwPerspectief

Coachvaardigheden

Coach jezelf en anderen op nieuwe perspectieven en mogelijkheden!

Klik hier voor meer informatie

Teams Coachen

Wil jij leren hoe je teams kan coachen naar meer verantwoordelijkheid, plezier en prestatie?

Klik hier voor meer informatie

Leiderschap

Wil jij aan de slag met organisatieopstellingen en jouw leiderschap versterken?

Klik hier voor meer informatie

Neem contact op

Wil je meer informatie over een opleiding, een kennismakingsgesprek aanvragen voor coaching of iets anders weten? Stel je vraag en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.