Kom je niet goed uit de verf? Mis je inspiratie? Loop je ergens vast in het werk? Wil je een extra boost geven aan jouw talenten, leiderschap en persoonlijke ontwikkeling?

 

Personal Coaching gaat je hierbij helpen. Door anders te kijken, reflectie op je eigen gedrag en de patronen die dit in stand houden, te ontdekken waar je goed in bent, wat je leuk vindt en daarvoor verantwoordelijkheid te nemen ontstaat er een nieuw perspectief.  En daarmee nieuwe mogelijkheden voor jou als mens en professional.  In een aantal sessies ga jij jezelf opnieuw ontdekken, en vind je antwoorden op de vragen die jou bezig houden.

 

Tijdens Personal Coaching werken we aan jouw persoonlijke ontwikkeling en leiderschap. We gaan op zoek naar jouw waarden, talenten en kwaliteiten. We blikken terug op de biografische lijnen en welke kernovertuigingen jou in de weg zitten, Het betekent vaak ook oude dingen opruimen, loslaten, accepteren, en herijken van wat voor jou belangrijk is. Het gaat niet om het veranderen van wie je bent, maar juist het blootleggen van wie je bent en alles wat jij in huis hebt. Dit geeft innerlijke rust en focus. Het creëert ruimte voor nieuwe stappen, persoonlijke groei en succes.
Meestal vindt personal coaching plaats in een traject van 6-8 sessies van 1,5 uur. Op deze wijze kan er gedoseerd en stap voor stap een leertraject op maat en met voldoende diepgang worden vormgegeven. Tijdens de kennismaking vindt al een eerste verkenning plaats van jouw coachvraag en het gewenste resultaat. Bij groen licht start pas daarna het traject. In de eerste sessie (het startgesprek) gaan we dieper in op de coachvraag en het gewenste resultaat. Het startgesprek en het eindgesprek voeren we doorgaans op de werkplek, en bij voorkeur samen met jou en jouw leidinggevende. Zo wordt gezamenlijk het kompas bepaald en houden we goed verbinding met de werkomgeving. De overige sessies vinden plaats bij het Coachhuis in Leiden.
Het spiegelgesprek is een andere vorm van personal coaching die vooral geschikt is voor mensen die af en toe verlangen naar een 'goed gesprek' met een onafhankelijke en vertrouwelijke sparringpartner van buiten de organisatie. Tijdens deze sessies zoomen we in op een actuele casus of vraagstuk welke om een klankbord/spiegel vraagt. De duur van deze spiegelgesprekken varieert, al naar gelang de behoefte. Het is een compacte en losse vorm van coaching die geschikt is voor managers en professionals die gewend zijn om te reflecteren.
Vraag coaching aan

  Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Contactgegevens

  Naam *

  Emailadres *

  Telefoonnummer *

  Bedrijfsgegevens

  Bedrijfsnaam

  Afdeling

  Plaats

  Aanvraag

  Wat wil je aanvragen?

  Heb je opmerkingen of andere info die je hier wilt toevoegen t.b.v. het kennismakingsgesprek?