Waarom NieuwPerspectief?

Hoge kwaliteit en doeltreffendheid, snel tot de kern en gericht op zichtbaar resultaat.

NieuwPerspectief is all round en combineert veel ervaring met een stevige professionele basis. Wij werken met vele verschillende (team)coachvragen in zowel profit en non profit sector, altijd gericht op maatwerk in het hier-en-nu. Persoonlijke en professionele ontwikkeling gaan in onze aanpak altijd samen. Wij zijn flexibel en doortastend, sluiten makkelijk aan, en durven tevens te confronteren op wat lastig is en in de weg staat. Niet wollig of therapeutisch, maar warm en zakelijk, vanuit een open houding en binnen een veilig leerklimaat.

Onze aanpak

Hier-en-nu

Alleen in het hier-en-nu kan nieuw gedrag ontstaan. De focus tijdens het coachen en trainen ligt daarom op de situatie en het gedrag dat zichtbaar waarneembaar is.

Nieuwe Mindset

Een nieuw perspectief gaat hand in hand met een nieuwe mindset, een open vizier en persoonlijk leiderschap. Overtuigingen en opvattingen die in de weg staan worden aangepakt. Reflectie en zingeving staan voorop.

Ervaringsgericht leren

Kennis en inzicht zijn niet voldoende om verandering in gedrag te bereiken. Zelf ervaren en beleven zijn cruciaal om werkelijk te leren en te ontwikkelen.

Maatwerk

Iedere persoon en groep is anders en vraagt een eigen aanpak. De coaching en training passen wij aan op de praktijk. Wij bieden flexibiliteit in werken en spelen proactief in op wat nodig is. Een aanpak die aansluit op het eigentijds werken.

Specialisatie

Scheppen van een open leer- en werkklimaat,  cultuurverandering, samenwerkingsvraagstukken,  leiderschapsontwikkeling, open communicatie, de-escaleren van conflicten.

 

NieuwPerspectief is gespecialiseerd in het scheppen van een open leer-en werkklimaat, zodat er een bedding ontstaat voor echte verandering, vanuit een open mind en vertrouwen. Kijkend door een systeembril wordt de essentie van het vraagstuk blootgelegd en gewerkt vanuit de eigen mogelijkheden en kwaliteiten aan verandering op verschillende niveaus. Stap voor stap, zodat het ook echt uitvoerbaar is en beklijfd.

 

Neem contact op

Wil je meer informatie over een opleiding, een kennismakingsgesprek aanvragen voor coaching of iets anders weten? Stel je vraag en we nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Vul hier jouw gegevens in.

    Werkwijze

    Kennismaken is altijd mogelijk, vrijblijvend. Een gratis kennismakingsgesprek vraag je hier aan.

    Vooraf bespreken we met de opdrachtgever en andere betrokkenen de meetlat (wat is de vraag/ het vraagstuk) en het gewenste resultaat (wat moet het opleveren in zichtbaar gedrag/vaardigheden). Dit fungeert als kompas voor het ontwerp van de coaching en training. Vanuit dit kompas werken we met wat zich aandient en kiezen we voor een bepaalde aanpak. De uitvoering van grote opdrachten ontwikkelt zich daarom altijd gedurende het traject, altijd in samenspraak en koershoudend op het gewenste resultaat.